Anna Netrebko
Anna NetrebkoAnna Netrebko sjöng i de stora operahusen runt om i världen, på Metropolitan Opera i New York och på Staatsoper i Wien, särskilt som Donna Anna i Mozarts Don Giovanni eller som Adina i Donizettis Kärleksdrycken. Sedan 1998 sopranen uppträder regelbundet på Salzburgfestivalen, bland annat som Donna Anna i Don Giovanni och som Manon Lescaut han ind självbetitlade opera. 2008 spelade och sjöng tillsammans med Rolando Villazón som Rodolfo i La Bohème av Giacomo Puccini.
I Deutsche Staatsoper Berlin, debuterade hon som Leonora i operan Trubaduren av Giuseppe Verdi, med Plácido Domingo som Count di Luna. [6] I denna roll konstnären segrade också i augusti 2014 i Salzburg Festival produktion av Alvis Hermanis i Festspielhaus tur vid sidan av Plácido Domingo.
Från 2007 till 2013. [8] Netrebko var associerad med den uruguayanska basbaryton Erwin Schrott 2014 gifte hon sig azerbajdzjanska tenor Yusif Eyvazov ursprungs
Vid Semperoper Anna Netrebko förkroppsligade sin första Wagner roll: Elsa i Lohengrin, under ledning av Christian Thielemann. Spännande är huruvida Netrebko som planerat i den kommande Bayreuth "Lohengrin" inträffar och insåg en dröm.
I vilket fall som helst, är biljetterna mycket eftertraktade för sina framträdanden, där den förekommer, är det snabbt sålde. Inte Ticket, här kan du hitta biljetter till samtliga föreställningar.
 
20.05.19 Wien, Wiener Staatsoper Biljett & hotel Endast biljetter
24.05.19 Wien, Wiener Staatsoper Biljett & hotel Endast biljetter
28.05.19 Wien, Wiener Staatsoper Biljett & hotel Endast biljetter
31.05.19 Wien, Wiener Staatsoper Biljett & hotel Endast biljetter
11.06.19 Hamburg, Elbphilharmonie Biljett & hotel Endast biljetter
11.08.19 Bayreuth, Bayreuth Festspielhaus Biljett & hotel Endast biljetter
14.08.19 Bayreuth, Bayreuth Festspielhaus Biljett & hotel Endast biljetter
18.08.19 Bayreuth, Bayreuth Festspielhaus Biljett & hotel Endast biljetter
13.09.19 Halle, Gerry Weber Stadion Biljetter
Sökning
Ticket Highlights: