Grammy Awards
Grammy AwardsLetar kort för Grammy Awards i Los Angeles? Ceremonin Music Awards jämförbara med Oscar i filmbranschen delas ut sedan 1959 av National Academy of Recording Arts and Sciences i Los Angeles år närvarande totalt 78 kategorier av konstnärer som sångare, kompositörer, musiker och produktionschef och ljudsystem. I februari 2017 kommer den 59: e Grammy Awards firas.
Motsvarande trofén är en skulptur i Grammophon delvis glänsande guld design. Den tre timmar långa tv-show på kvällen är begränsad till de viktigaste kategorierna. De har några av de nominerade konstnärer och andra superstjärnor pop.
Tyska vinnare förra året var Hanns rum, Ann-Sophie Mutter, Thomas Quasthoff, Zedd och kraftverks. << Br /> De flesta Grammys en enda konstnär fick klassisk dirigent Sir Georg Solti, följt av Alison Krauss, Michael Jackson och U2.
Biljetter för 2017 äger rum på Staples Center visar är svåra att få tag på, eftersom det är en inbjudan endast händelse. Men vi sätta dig på listan över inbjudna gäster.
 
28.01.18 New York, Madison Square Garden Biljett & hotel Endast biljetter
Sökning
Ticket Highlights: