Nyårskonsert
NyårskonsertWien nyårskonserten är den mest berömda nyårskonsert i världen och särskilt verk av Strauss-dynastin (Johann Strauss I, Johann Strauss son, Eduard Strauss och Josef Strauss) hängiven. Den överförs årligen TV i 92 länder och sågs av över 50 miljoner tittare bor och på radion.
Med stigande stjärna Gustavo Dudamel från Venezuela erhålls som tidigare yngsta ledaren nyårs 2017:e Mariss Jansons gjorde det år 2016 för tredje gången och släppa in vals och slog den förbi dystra tankar ingen plats.
Nyårskonsert sker årligen i Musikverein i Wien. Sedan 1952, är programmet för nyårskonsert voraufgeführt nyårsafton som en nyårsafton konsert, sedan 1998 en andra förhandsvisning prestanda är den 30 december dessutom erkänt.
Processen följer en traditionell ritual mellan musikteater och symfoni konsert. Efter de två huvuddelar tillägg följer. Den andra tillsatsen (traditionellt Concert vals The Blue Danube, Johann Strauss II avbryter publiken under de inledande barer med applåder. Nu orkestern vill ha (global United) publik Gott Nytt År. Som en tredje och sista tillsatsen är traditionellt Radetzky mars ( Johann Strauss d.ä.) spelas. polka, vals och gosskör.
På grund av den stora efterfrågan på biljetter till dessa konserter traditionella kort delas ut i början av detta uteslutande via Wiens filharmoniker webbplats via ett lotteri. På grund av det stora antalet biljetter förfrågningar om möjligheten att få en karta där nästan omöjligt.
Här är de goda nyheterna: Genom våra befintliga kontakter för år i Wien kan vi erbjuda på biljetter till alla tre konserter en liten villkorade. Ett klick på listan ger dig våra priser och tillgänglighet.
 
30.12.19 Wien, Musikverein Biljett & hotel Endast biljetter
31.12.19 Wien, Musikverein Biljett & hotel Endast biljetter
01.01.20 Wien, Musikverein Biljett & hotel Endast biljetter
Sökning
Ticket Highlights: